Monthly fee has stopped working

Discussion space for community admins

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
SeanKelly
Posts: 30
Joined: Fri Jul 17, 2015 8:20 am

Monthly fee has stopped working

Post by SeanKelly » Thu Aug 01, 2019 6:25 pm

Hi,

Our LETS communities.cyclos.org/buzz charges members a monthly fee, on 1st each month. As you can see from the screenshots below, the last charge was made in June. We have changed nothing and it looks as if it should work, it just doesn't.

Any assistance would be most welcome.

Sean.
fee3.png
fee3.png (64.12 KiB) Viewed 81 times
Fees2.png
Fees2.png (39.61 KiB) Viewed 81 times
Fee1.png
Fee1.png (51.59 KiB) Viewed 81 times

SeanKelly
Posts: 30
Joined: Fri Jul 17, 2015 8:20 am

Re: Monthly fee has stopped working

Post by SeanKelly » Wed Aug 07, 2019 11:03 am

Hello, this is still a problem. Today I set the monthly payment to start at 16.00 on 7 August, but it didn't happen.

Nobody on our system has changed anything, the payment looks OK is all set up as before. Attached screenshouts showing the payment I set up, which did not happen.

This seems to be completely out of our control, it looks as if our instance of Cyclos Communities is broken.

Assistance would be very much appreciated.

Thanks,

Sean.
screen3.png
screen3.png (35.46 KiB) Viewed 68 times
Screen2.png
Screen2.png (24.15 KiB) Viewed 68 times
screen1.png
screen1.png (26.33 KiB) Viewed 68 times

alexandre
Posts: 837
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Monthly fee has stopped working

Post by alexandre » Fri Aug 09, 2019 11:20 am

Hi,

You set the fee to first charged period start at 01/08/2019 and charged at day 7, so the next execution will be on 07/09/2019.
If it don't run at this date let me know.

regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.

Post Reply