general problem with notifications

Bug and problem reporting on Cyclos 4 version

Moderators: rmvanarkel, hugo, alexandre

Post Reply
kili49
Posts: 10
Joined: Wed Sep 11, 2019 1:04 pm
Location: Zurich Switzerland
Contact:

general problem with notifications

Post by kili49 »

Hi,
the problem has been reported severel times, but no raction so far.

But the problem exists even in your demo-version.
So I guess, it is not a configuration-problem but a real bug,
and I would be very grateful if you could keep an eye on it this time.

The problem is:
the notifications 'Marketplace as Seller' are not working!!
So you receive a message (internally and by email) when a question has been answered, but not when you receive a question.
The same problem with 'adv expired'
Please, have a look on it!!

And just another question:
Why is it so incredibly cumbersome to answer a question about the ad? why doesn’t it have a button in the ad itself?

Thank you very much for looking at this problem this time.
alexandre
Posts: 950
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: general problem with notifications

Post by alexandre »

Hi

There is an specific item in notifications por received questions. Have a look if you have it enabled, maybe you need to activate it on the user product first.

regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.
kili49
Posts: 10
Joined: Wed Sep 11, 2019 1:04 pm
Location: Zurich Switzerland
Contact:

Re: general problem with notifications

Post by kili49 »

Hi,

sorry, but you should really test it once on your Cyclos-Demo https://demo.cyclos.org/#home
I just tried it once more and it does not work. (between mustalf and ggtest)

Please, have a look on the notifications, which are enabled.
And try it by ourself and you will see, that the notifications 'Marketplace as Seller' are not working!!
Please try it!!

thanks and regards
Post Reply