Can't log in when using apache to tomcat

Bug and problem reporting on Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
andreu.honzawa
Posts: 27
Joined: Thu Jan 16, 2020 1:41 pm

Can't log in when using apache to tomcat

Post by andreu.honzawa »

Hi,
I just configured a subdomain in order to redirect to cyclos page, yesterday I had: http://<ip>:8080/cylos and now: http://<subdomain>.<domain>.org

And now if I try to log in and I can't log in with subdomain, but I can with an IP and a port, someone knows what's happening?

More info: When I try to log in with subdomain it doesn't give me any error, simply go to the home page. If I put a wrong password it give me an error saying that the user or password is invalid.

Looking at the catalina.out:
When I log in with ip it gives me:

Code: Select all

2020-04-16T07:43:47.092Z        services        global  SUCCESS Main web        93.176.170.32   Pep lluis       LoginService    login   null            145ms
But when I log in with subdomain:

Code: Select all

2020-04-16T07:44:21.011Z ERROR IndexController - Servlet error - URI: /cyclos/HusdonProduction/js/load-image.all.min.js.map Servlet: default, Status code: 404, Message:
2020-04-16T07:44:22.348Z        services        HusdonProduction        SUCCESS Main web        127.0.0.1       Pep lluis       LoginService    login   null    {"user":{"us.... <an JSON object with all information of the user> 

andreu.honzawa
Posts: 27
Joined: Thu Jan 16, 2020 1:41 pm

Re: Can't log in when using apache to tomcat

Post by andreu.honzawa »

can someone help me please?

alexandre
Posts: 913
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Can't log in when using apache to tomcat

Post by alexandre »

Hi,

Did you follow this steps to configure apache as fornt end?
https://documentation.cyclos.org/4.12/c ... tml#d0e483

Regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.

andreu.honzawa
Posts: 27
Joined: Thu Jan 16, 2020 1:41 pm

Re: Can't log in when using apache to tomcat

Post by andreu.honzawa »

alexandre wrote:
Mon Apr 20, 2020 3:00 pm
Hi,

Did you follow this steps to configure apache as fornt end?
https://documentation.cyclos.org/4.12/c ... tml#d0e483

Regards
Yes, I allways follow the cyclos-reference steps in order to minimize the errors. Today I make a "fix", I changed the apache2 proxy to redirecto to the root of the tomcat and then if I go to http://<subdomain>.<domain>.org/cyclos I can log in correctly, I don't know if it's a bug or a strange feature. Thanks

Post Reply