Dead links

Bug and problem reporting on Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
routecisco
Posts: 41
Joined: Wed Nov 17, 2010 7:55 am

Dead links

Post by routecisco » Wed Oct 03, 2018 12:29 am

The email that is sent to my new users goes to nowhere (404) and when I check the application translation, the link is configured to go to {2} as follows:

href="{2}">here</a>

Is the link defined by {2} hard coded or can this be changed? I would like to check whether the URL is correct.

alexandre
Posts: 837
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Dead links

Post by alexandre » Wed Oct 03, 2018 8:49 am

Hi,

What email has the broken link?
What is your cyclos version and what is the used language?

Regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.

routecisco
Posts: 41
Joined: Wed Nov 17, 2010 7:55 am

Re: Dead links

Post by routecisco » Wed Oct 03, 2018 12:01 pm

Hi Alexandre

The translation key is
GENERAL.EMAILS.validation.userRegistration.body

The original translation is
Dear {0},<br><br>You have been registered successfully.<br> Please click <a href="{1}">here </a> to complete the registration in a web browser.<br><br>Alternatively, if you already have the mobile application installed in your device then you can click <a href="{2}">here</a> to launch it.<br><br> Best regards, <br><br> The administration

Somehow, the {2} is not going anywhere.

The Cyclos version is 4.10.3. The used language is English.

Do you need the actual link?

alexandre
Posts: 837
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Dead links

Post by alexandre » Wed Oct 03, 2018 2:06 pm

Hi,

I cannot reproduce this problem.
This link should be used to open the mobile app when reading the mail from a mobile phone.
Can you check it with the latest version 4.10.4 or if you can wait tomorrow we will release the 4.11 version and the mobile 2.5.

regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.

Post Reply