Custom translation disappeared on the community server

Bug and problem reporting on Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
rhornig
Posts: 37
Joined: Thu Jul 31, 2014 9:20 am

Custom translation disappeared on the community server

Post by rhornig »

Suddenly my custom Hungarian translation disappeared from the server. Along with the Hungarian language setting. Everything have turned back to English. Worse, I have not exported the translation. Does it mean I lost everything and I have to retranslate everything again???

I was not expecting things just disappear from the database :( Anyone knows what happened?
Rudolf
alexandre
Posts: 938
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Custom translation disappeared on the community server

Post by alexandre »

Hi,

There was a problem with an database migration, but now all languages should be available again.
Can you check if you can switch to Hungarian.

Regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.
rhornig
Posts: 37
Joined: Thu Jul 31, 2014 9:20 am

Re: Custom translation disappeared on the community server

Post by rhornig »

Thanks for the followup. I can switch now to Hungarian, but I had a lot of custom translated entries in Content/Application traslations that have disappeared. Any hint if I can somehow get those back?
rhornig
Posts: 37
Joined: Thu Jul 31, 2014 9:20 am

Re: Custom translation disappeared on the community server

Post by rhornig »

Oh. I just checked the quality of the Hungarian translation :) I'm truly impressed. Congratulations whoever did it. My guess is that I wont need my original translations as the system one is pretty usable. I will just tweak it here or there again if needed :)

I really appreciate the work that goes into the system. Thank you!
Post Reply