Custom advertisement-fields don't show up.

Bug and problem reporting on Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
marcel
Posts: 55
Joined: Mon May 25, 2009 9:29 am
Location: The Netherlands
Contact:

Custom advertisement-fields don't show up.

Post by marcel »

I think i found a bug in the new 4.0.3 version. Already defined advertisement-fields and newly defined fields aren't visible while making an advertisement or searching advertisements.

admin
Site Admin
Posts: 1423
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: Custom advertisement-fields don't show up.

Post by admin »

Hi Marcel,

This is a bug indeed. We will fix it as soon as possible.
Thanks for reporting.

admin
Site Admin
Posts: 1423
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: Custom advertisement-fields don't show up.

Post by admin »

Hi,

It is actually not a bug. There was problem with the migration though. Not all ad fields seem to have been migrated.
In order for ad fields to show up make sure that they have the visibltiy set (ad field - search visibility):
Than make sure the ad field is selected in the member product 'Enable ad fields'.

marcel
Posts: 55
Joined: Mon May 25, 2009 9:29 am
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Custom advertisement-fields don't show up.

Post by marcel »

Hi, Thank You.
Networks without a networkadministrator can't access products. They can't solve the visibility of custom advertisement fields I think.

admin
Site Admin
Posts: 1423
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: Custom advertisement-fields don't show up.

Post by admin »

Hi.

That is true. Account admins cannot activate ad fields. So only network admins could have enabled this, and can activate them.
The ad field option should not be visible for account admins. We will change that.

ZiP
Posts: 19
Joined: Wed Apr 22, 2020 2:12 pm

Re: Custom advertisement-fields don't show up.

Post by ZiP »

This bug is still there

Post Reply