New user bug (requires Mail Adress)

Bug and problem reporting on Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
lhuber
Posts: 67
Joined: Mon Dec 12, 2011 12:20 pm
Location: Winterthur, Switzerland
Contact:

New user bug (requires Mail Adress)

Post by lhuber » Tue Oct 15, 2013 11:00 am

I can't add a new user in the admin panel. Even when if fill in a valid E-Mail address the system always blocks the saving with the error message "Missing E-Mail address"
The Community is: https://communities.cyclos.org/cchub. The browser is Firefox 24.0.


cheers Lucas

alexandre
Posts: 837
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: New user bug (requires Mail Adress)

Post by alexandre » Thu Oct 17, 2013 12:00 pm

Hi,

Thankyou for your input. We cannot reproduce the error.

We will contact you as soon as possible.

Regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.

lhuber
Posts: 67
Joined: Mon Dec 12, 2011 12:20 pm
Location: Winterthur, Switzerland
Contact:

Re: New user bug (requires Mail Adress)

Post by lhuber » Mon Oct 21, 2013 5:30 am

Hi Alexandre and Hugo,

Because you you did update the site to an networked administrated one, the problem/error is solved now.
I think the bug arises only when a site is in non networked administrated mode.

Beside this the new Cyclos looks great now also with the functionalities.

cheers lucas

admin
Site Admin
Posts: 1413
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: New user bug (requires Mail Adress)

Post by admin » Mon Oct 21, 2013 8:48 am

Hi Lucas,

Ok, we will have a closer look at it.
thanks for the kind comments

Post Reply