Page 1 of 1

Where is CyclosSetup.properties in Stand alone version?

Posted: Tue Aug 18, 2009 2:32 pm
by Alex Kotov
For the moment i can work(translate) only with stand-alone version. So i could not find CyclosSetup.properties.

Posted: Thu Aug 27, 2009 9:14 am
by hugo
It can be found at the main installation package
CyclosSetup.properties (can be found in the directory: /cyclos_3.5/src/nl/strohalm/cyclos/setup/)

Sorry again.

Posted: Fri Aug 28, 2009 5:50 pm
by Alex Kotov
Sorry again. This file has to be translated. I stared with it. Now i like to see what changed in application. How to reset standalone version to use translated version of CyclosSetup.properties.

Posted: Fri Aug 28, 2009 7:00 pm
by hugo
There is no way to reset it. The file is only used for the initial database creation.

CyclosSetup.properties

Posted: Sun Oct 10, 2010 7:03 pm
by Alex Kotov
It looks like keys (translations of the keys) from CyclosSetup.properties are not yet included in cyclos_3.6_beta3_standalone.zip It is good if i can check them in working before final 3.6 will come.

Posted: Mon Nov 01, 2010 9:57 am
by rmvanarkel
Dear Alex,

Thank you for thinking with us. It is included in the Cyclos standalone version, but it is in a jar file (\cyclos_3.6_beta3_standalone\web\WEB-INF\lib\cyclos.jar/nl\strohalm\cyclos\setup\CyclosSetup.properties).

Since the standalone version is not intended for translating, we advice you to install a normal version (I just updated the wiki http://project.cyclos.org/wiki/index.ph ... aintenance).

Be aware that this file is only used for creating the initial database in other languages. Good luck with translating!

Best regards,

Roder