Page 1 of 1

REST payments not registering

Posted: Tue Oct 01, 2013 9:27 am
by pauljmackay
I am trying to use the REST interface but I cannot get a payment to register. I'm running on a localhost install of Cyclos 3.7.3.

I call:
http://localhost:8080/rest/payments/memberPayment
Headers:
Content-Type: application/json
Authorization: (for my account)
Body:
{ "toMemberPrincipal": "folklabs", "amount": "1.00", "transferTypeId": 13, "description": "test" }

I get back:

Code: Select all

{
    "wouldRequireAuthorization": false,
    "from": {
        "id": 2,
        "name": "Paul Mackay",
        "username": "pmackay",
        "email": "pauljmackay@gmail.com"
    },
    "to": {
        "id": 3,
        "name": "Folk Labs",
        "username": "folklabs",
        "email": "paul@folklabs.com"
    },
    "finalAmount": 1,
    "formattedFinalAmount": "1.00 units",
    "transferType": {
        "id": 13,
        "name": "Trade transfer",
        "from": {
            "id": 5,
            "name": "Member account",
            "currency": {
                "id": 1,
                "symbol": "units",
                "name": "Units"
            }
        },
        "to": {
            "id": 5,
            "name": "Member account",
            "currency": {
                "id": 1,
                "symbol": "units",
                "name": "Units"
            }
        }
    }
}
The member account transaction type is enabled for External trade transfer.
External trade transfer is enabled on all channels.
Both the accounts are enabled on all channels.
The Web services client can perform payments over all relevant channels.

I have checked these settings several times. The REST calls work, but transactions are not shown as recorded in the Accounts info for a user.

Please could you help if you have any suggestions what else I could try to make a REST payment call work?

Thank you.

Re: REST payments not registering

Posted: Tue Feb 14, 2017 12:53 pm
by SergeM
Hi,
Have you resolved that issue ? I have the same problem (running Cyclos 3.7.3).
Thanks for your help.

Re: REST payments not registering

Posted: Wed Nov 29, 2017 8:06 am
by discapacidad5
Hello, I have not managed to make the payments work for me. RESET someone to successfully manage to help me