Need to fill in url again

Any issue about Cyclos 4 mobile app

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
han.horstink
Posts: 4
Joined: Fri Mar 04, 2016 1:08 pm

Need to fill in url again

Post by han.horstink » Wed Nov 29, 2017 9:11 am

When I open the app, sometimes I enter directly in our website login page, but sometimes I have to fill in the url again. This is not nice for the members of our club, because than they have to find the url etc and they already have problems in remembering their login details...
bye, Miranda, Culemborg, Netherlands

localliz
Posts: 2
Joined: Fri Nov 03, 2017 10:00 am

Re: Need to fill in url again

Post by localliz » Wed Jan 31, 2018 1:08 pm

No one answered this question. The app is not great. Often forgets the URL then need to type it in again, which is not easy so our members are getting frustrated.
Someone from Cyclos - please answer or make this fix.

trustpay
Posts: 65
Joined: Mon Aug 03, 2015 10:19 am

Re: Need to fill in url again

Post by trustpay » Fri Nov 08, 2019 1:39 am

Folow this step to fix: http://prntscr.com/pu1e0j

Post Reply