Page 1 of 1

Delete Operators

Posted: Tue Mar 26, 2019 9:06 am
by jar
Hi

How can a cyclos user delete operators that he has created? If delete is not possible, how can they disable an operator?
Best regards,

JAR

Re: Delete Operators

Posted: Tue Mar 26, 2019 1:48 pm
by admin
It works exactly the same as the management of users (by broker, admin)
There are options to disable and remove (see image)

Re: Delete Operators

Posted: Tue Mar 26, 2019 2:32 pm
by jar
Hi,

My customers haven't the Block/disable/remove option.
Menu de Operadores.png
Menu de Operadores.png (9.56 KiB) Viewed 1355 times

In products, we have this options configured.
Configuração de Operadores.png
Configuração de Operadores.png (4.17 KiB) Viewed 1353 times
How can I configure it?
We use Cyclos 4.11.2.

Re: Delete Operators

Posted: Tue Mar 26, 2019 2:49 pm
by admin
Make sure 'Manage operators' is selected in the product of the member

Re: Delete Operators

Posted: Wed Mar 27, 2019 5:29 am
by jar
It is selected, as you can see in the second image of my post. «Gerenciar operadores» means «manage operators».

Re: Delete Operators

Posted: Mon May 13, 2019 9:58 am
by alexandre
Hi,

It was a bug. It was fixed on 4.11.5 version.
Update your instance and it should work.

Regards

Re: Delete Operators

Posted: Mon May 13, 2019 11:02 am
by jar
Ok. Thanks. It's working.