Initail Credit

Any issue about installation and configuration of the Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
Sera
Posts: 20
Joined: Mon Aug 24, 2015 3:59 pm

Initail Credit

Post by Sera » Mon Jun 19, 2017 3:11 pm

Hi all,
I cannot find where to configure the initial credit that is given to new users.

Would you please help me figure this one out?

Thank you!!!

Gerardo
Posts: 4
Joined: Thu Sep 07, 2017 5:08 pm

Re: Initail Credit

Post by Gerardo » Fri Sep 08, 2017 4:06 pm

Sera, did you find out how to do it ? , Im stuck with the same issue.

Sera
Posts: 20
Joined: Mon Aug 24, 2015 3:59 pm

Re: Initail Credit

Post by Sera » Sat Sep 09, 2017 10:52 am

It cannot be done by us. :(

Gerardo
Posts: 4
Joined: Thu Sep 07, 2017 5:08 pm

Re: Initail Credit

Post by Gerardo » Sat Sep 09, 2017 5:04 pm

Thank you for you reply. As I had created the network, following the instructions given on the forum I fixed it. Was able to create a product with the instructions for inicial credit of 10 million units, then, registered a new test1 user and it showed up the 10 M, then transferred the amount to the administrator. Then, logged in as administrator, changed the settings to inicial credit zero for new users. :D :D

Sera
Posts: 20
Joined: Mon Aug 24, 2015 3:59 pm

Re: Initail Credit

Post by Sera » Sun Sep 10, 2017 1:10 pm

How???
Would you mind giving me the steps to do it myself please?

Gerardo
Posts: 4
Joined: Thu Sep 07, 2017 5:08 pm

Re: Initail Credit

Post by Gerardo » Mon Sep 11, 2017 3:57 pm

Check it it works for you.

You need to sign in as system administrator, then on the upper right you will see
some options like: mail / user / select your network-red("go to global admin) / exit

You need to hit "select your network", then system / products

Under product you will see " Main account - cuenta principal "
when you hit on it you will see all the details selected when the network was creted
including the option for " initial credit - Crédito inicial"

If you change it, lets say for one million , all New users will start with 1 Million
so you need to change it, save the info, sign out ( you will change it back to zero later )

Then you need to create a new account, it could be your secondary personal account
and sign in as a regular user

You will notice that it starts will 1 million so you need to transfer the funds
to your account as administrator and sign out

Then sign in as administrator, the funds will be there, and go to product / main account
and change the initial credit back to zero so new users will have zero balance. :D

Gerardo
Posts: 4
Joined: Thu Sep 07, 2017 5:08 pm

Re: Initail Credit

Post by Gerardo » Mon Sep 11, 2017 4:05 pm

*** If you go to products and you see too options
Main account and Details when opening new accounts

You need to do it under " Details when opening new accounts "

Post Reply