Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Any issue about installation and configuration of the Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
cycloshost
Posts: 578
Joined: Mon Jan 30, 2012 8:12 am
Contact:

Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Post by cycloshost » Thu Feb 27, 2014 8:32 am

Hi,

in Cyclos 3 there was an script that removed from the database the user and payment data but still maintaining the configuration. Is there something similar for Cyclos 4 PRO? What are the best practices to test the configuration? Is there a way to save only the configuration of a network?

Thanks!
cycloshost.com
Cyclos administration and hosting

admin
Site Admin
Posts: 1413
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Post by admin » Thu Feb 27, 2014 9:20 am

Hi,

There are currently now clean database or export scripts.
In the future we will provide an export / import network feature. But I cannot give any details on that yet.

For the moment you could test locally and create a new license for a life instance.

judahmu
Posts: 10
Joined: Mon Jul 01, 2013 10:14 am

Re: Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Post by judahmu » Thu Apr 09, 2015 2:18 am

in Cyclos 3 there was an script that removed from the database the user and payment data but still maintaining the configuration. Is there something similar for Cyclos 4 PRO? What are the best practices to test the configuration? Is there a way to save only the configuration of a network?
This is needed badly. It is terribly awkward that configuration (that can take weeks/months to setup) and transaction data is in the same database with no easy way to remove test transaction data.

joe_ecotwo
Posts: 9
Joined: Wed Dec 03, 2014 8:05 am

Re: Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Post by joe_ecotwo » Sun May 10, 2015 9:01 am

Hello,

We are testing a system and slowly tweaking it to our liking.

It woudl be nice to be able to wipe clean all user info and transactions with out touching the configuration.

Any news on this front?

Joseph

rmvanarkel
Posts: 240
Joined: Tue Oct 05, 2010 1:14 pm

Re: Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Post by rmvanarkel » Thu Jul 05, 2018 6:00 am


Ousmane
Posts: 7
Joined: Fri Mar 02, 2018 9:41 am

Re: Deleting data after tests in Cyclos 4 PRO

Post by Ousmane » Fri Jul 06, 2018 4:34 am

Hello
Until then the solution we occupy is to have multiple instances and keep / make many snapshots of the database.
Regards,
Ousmane

Post Reply