Please add another extension point

Here you can put ideas for new functionalities and improvements.

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
admin_de2
Posts: 60
Joined: Wed Dec 31, 1969 9:00 pm

Please add another extension point

Post by admin_de2 »

Dear Cyclosians,

for a specific transfer type we want to adapt the transaction value.
The value must not be provided before submitting the transaction, it's always calculated from custom transaction fields.

Since it is not possible to provide a value 0 or no value in transactions, it is neccessary to add another extension point for transactions, which is called before the validation, where the transaction amount can be determined.

We know already the extension points for transaction "Preview" and "Confirm", but this does not meet the requirements: The validation lead to failure since the transaction value cannot be calculated before.

Is it possible to add extension point for transaction "before validation"?

Thank you, Thomas
Attachments
extension-point.png
extension-point.png (68.17 KiB) Viewed 1168 times

shashank
Posts: 7
Joined: Tue May 28, 2019 8:59 am

Re: Please add another extension point

Post by shashank »

admin_de2 wrote:
Fri Jul 10, 2020 4:41 am
Dear Cyclosians,

for a specific transfer type we want to adapt the transaction value.
The value must not be provided before submitting the transaction, it's always calculated from custom transaction fields.

Since it is not possible to provide a value 0 or no value in transactions, it is neccessary to add another extension point for transactions, which is called before the validation, where the transaction amount can be determined.

We know already the extension points for transaction "Preview" and "Confirm", but this does not meet the requirements: The validation lead to failure since the transaction value cannot be calculated before.

Is it possible to add extension point for transaction "before validation"?

Thank you, Thomas
Hi Thomas,
Just a thought, what happens if you preset a value in amount field and proceed with transaction after that you can change the value in scripts, will that work?

Regards,
Shashank

admin_de2
Posts: 60
Joined: Wed Dec 31, 1969 9:00 pm

Re: Please add another extension point

Post by admin_de2 »

Dear Shabank,

yes, we know it's possible like that.

Then it would be lead to errors in some cases, since usually you use that field to enter the amount.
Some uses may, others not recognize that the amount field is changed after first submit.
Can lead to errors then / maybe missleading.

Thank you for that suggestion,

Th.

Post Reply