Error message on market page (Firefox)

Discussion space for community admins

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
Laurentd
Posts: 13
Joined: Wed Nov 21, 2012 8:37 am
Location: Belgium
Contact:

Error message on market page (Firefox)

Post by Laurentd » Tue Dec 01, 2015 3:12 am

Hello,

Since Yesterday (or earlier), ads don't display anymore on ads page of my community website (marketplace.advertisements.search), neither on public or private page. The problem is with Mozilla Firefox (42.0 version), but not with Google Chrome. The error message for OUR WEBSITE is "There was an unexpected error while processing your request: The URL https://communities.cyclos.org/OURWEBSI ... /adService is invalid or violates the same-origin security restriction"

I saw that this error message appeared on other commynity websites as well.

christinastehr
Posts: 9
Joined: Thu Jan 29, 2015 9:33 pm

Re: Error message on market page (Firefox)

Post by christinastehr » Fri Dec 04, 2015 8:01 am

Hello,

i have the same problem with firefox, the marketplace does not show on public nor on private view. I only have Opera as a second browser and cyclos does not support it, so no chance to access it at the moment.
The error that is shown says "Es ist nicht möglich, mit dem Server eine Verbindung herzustellen. Bitte überprüfen Sie, ob Sie mit dem Internet verbunden sind." - server connection is not possible. Please check if you're connected to the internet.

How can this be fixed?

Thanks,
Christina

alexandre
Posts: 837
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Error message on market page (Firefox)

Post by alexandre » Fri Dec 04, 2015 12:29 pm

Hi,

Send the link to your installation as we don't have this problem here.
Also check if you don't have the adBlock extension on your firefox.

Regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.

Laurentd
Posts: 13
Joined: Wed Nov 21, 2012 8:37 am
Location: Belgium
Contact:

Re: Error message on market page (Firefox)

Post by Laurentd » Fri Dec 04, 2015 4:14 pm

The problem was the Adblock extension I had installed on Firefox, indeed. Thank you, Alexandre.
I just desactivated it for communities.cyclos.org and it works

christinastehr
Posts: 9
Joined: Thu Jan 29, 2015 9:33 pm

Re: Error message on market page (Firefox)

Post by christinastehr » Fri Dec 04, 2015 7:31 pm

Hey!
Thanks for the hint, it was indeed the adblocker, i didn't realise it before. Because it has occured after the cyclos update i guess they have changed something that now triggers the adblockers. Hm thats a little unconvenient because not evey user will immediatly be aware of the cause and we need to communicate it quite visibly.

Cheers,
Christina

Post Reply