Page 3 of 3

Re: Community account and Organization account

Posted: Tue Apr 19, 2016 8:34 pm
by alexandre
Hi,

Reading the problem I think you are using the wrong URL to the access.
You should use https://communities.cyclos.org/DigitDNA without the #home

So use https://communities.cyclos.org/DigitDNA as root url and it should work.

If this is not the problem please inform the exact problem tehn I can help you.

regards

Re: Community account and Organization account

Posted: Tue Apr 19, 2016 11:34 pm
by manuhernz
Many thanks Alexandre,
I did what you said. Eliminated #home and accessed with https://communities.cyclos.org/DigitDNA, but all's the same.
The Option channels show a list, but inside every App in Channel Details there's nothing else to do, like all ends in deactivated names.
https://communities.cyclos.org/DigitDNA ... 4178015295
What else could be the problem? I'm really worried cos the opening day is near.
Thank you!

Re: Community account and Organization account

Posted: Tue Apr 19, 2016 11:36 pm
by manuhernz
Channel details
Name
Mobile app
Internal name
mobile
Description
All are deactivated. There's nothing else to do with these deactivated links.

Re: Community account and Organization account

Posted: Wed Apr 20, 2016 9:15 am
by alexandre
Hi,

You are in the wrong place.
You need to go to the channel configuration details.
It is in the menu System -> configurations -> select the default configuration -> go to channel tab

I'm already enable all your channels

Regards
Alexandre

Re: Community account and Organization account

Posted: Wed Apr 20, 2016 7:25 pm
by manuhernz
Thanks a ton!