Zero balance...

Discussion space for community admins

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
AndrasC
Posts: 1
Joined: Sun Apr 19, 2015 1:47 pm

Zero balance...

Post by AndrasC » Thu Apr 23, 2015 12:01 am

Hi, I am looking for an answer, or a way to reset what have been done.
I created a new community currency network, and my system account has zero Trade $ balance. How can I introduce currency onto my system account? Is it something that I missed when created my community account?
Thanks in advance...

cycloshost
Posts: 578
Joined: Mon Jan 30, 2012 8:12 am
Contact:

Re: Zero balance...

Post by cycloshost » Wed May 06, 2015 3:33 am

Take a look at the administrator manual:
https://communities.cyclos.org/content/ ... currencies
cycloshost.com
Cyclos administration and hosting

Conclavian
Posts: 3
Joined: Sun May 17, 2015 5:39 pm

Re: Zero balance...

Post by Conclavian » Tue May 19, 2015 4:48 pm

That's not very helpful. Could you please provide a more detailed explanation than what that link provided?


Post Reply