Can Cyclos 4 pro be installed on Amazon s3?

Discussion space for community admins

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
ronelgon
Posts: 20
Joined: Sun May 18, 2014 8:01 pm

Can Cyclos 4 pro be installed on Amazon s3?

Post by ronelgon »

Hello,
Can Cyclos 4 pro be installed on Amazon S3 and if possible, what could be the procedure ?

Lastly, i do see amazon s3 having a market place for different software installation with few clicks. Can you also add cyclos 4 pro software to amazon s3 market place for affordable hosting charges on our side and also for easy installation just like the cyclos 4 community version?

I will be happy to hear from you soon

Thank you
Ronnie

admin
Site Admin
Posts: 1423
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: Can Cyclos 4 pro be installed on Amazon s3?

Post by admin »

Hi,

Amazon S3 is a storage service. What Cyclos needs is an environment that can run java applications.
Here you can find the system requirements: http://www.cyclos.org/documentation/ins ... intenance/

The company jelastic offers one click install for Cyclos: http://docs.jelastic.com/jelastic-cyclos-deploy

Hope this helps

ronelgon
Posts: 20
Joined: Sun May 18, 2014 8:01 pm

Re: Can Cyclos 4 pro be installed on Amazon s3?

Post by ronelgon »

Hello,
Thanks for your reply. But does it offer cyclos 4 pro one click installation too?

I will be happy to hear from you

Thank you
Ronnie

Post Reply