Home page not loading - ERR_CONTENT_DECODING_FAILED

Discussion space for community admins

Moderators: rmvanarkel, hugo, alexandre

Post Reply
mmorenor
Posts: 3
Joined: Tue Jul 28, 2020 9:39 am
Contact:

Home page not loading - ERR_CONTENT_DECODING_FAILED

Post by mmorenor »

Hi Dear
Administrators and community,

Whish you all are good and healthy in this complex days.
Today I have a strange issue on the community site we work, when the homepage loads the initializationService throws the error:

Code: Select all

net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED 200 (200)
Screenshot from 2021-05-03 23-59-10.png
Screenshot from 2021-05-03 23-59-10.png (154.4 KiB) Viewed 48 times
Another particular situation is that on mobile app have no problem but the eCommerce option that throws a connection error.
Do you know why is this? And if so, how can I solve it and prevent it? Now the community can't login on web plattform.

Thanks a lot for your help and advices.
Have a great day!!!

--
Mauro - v1k1n60
Redecom
mauro@economiarevolucionaria.cl
alexandre
Posts: 950
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:06 am

Re: Home page not loading - ERR_CONTENT_DECODING_FAILED

Post by alexandre »

Hi,

It should be fixed.
Regards
Alexandre Caurrinhos
Cyclos development team.
mmorenor
Posts: 3
Joined: Tue Jul 28, 2020 9:39 am
Contact:

Re: Home page not loading - ERR_CONTENT_DECODING_FAILED

Post by mmorenor »

Thanks a lot @alexandre! Now it's working good

Can you please tell me why it happens or how can prevent it?

Thanks again!

--
Mauro - v1k1n60
Redecom
mauro@economiarevolucionaria.cl
Post Reply