Migrate localization from C3 to C4

Any communication concerning the translations of the Cyclos 4 version

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
tischenkoalex
Posts: 3
Joined: Fri Jun 13, 2014 9:24 am
Location: Kremenchuk, Ukraine

Migrate localization from C3 to C4

Post by tischenkoalex » Fri Jul 25, 2014 3:48 am

Hello,

can C4 import localization that made for C3?
Aleksandr

admin
Site Admin
Posts: 1414
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: Migrate localization from C3 to C4

Post by admin » Fri Aug 15, 2014 2:50 pm


Post Reply