google analytics

Any issue about installation and configuration of the Cyclos software

Moderators: hugo, alexandre, rmvanarkel

Post Reply
jaime

google analytics

Post by jaime » Fri Jan 25, 2008 2:03 pm

hi,
have someone tried to enable google analytics report over cyclos transactions?

if yes, sucess? howto?

http://www.google.com.br/support/google ... _referral=

regards,

rinke
Posts: 87
Joined: Thu Mar 31, 2005 4:54 pm

Re: google analytics

Post by rinke » Mon Jan 28, 2008 10:53 am

jaime wrote:hi,
have someone tried to enable google analytics report over cyclos transactions?
Not as far as I know. Implementing it seems quite simple.

Note however that we also have our own statistics module in Reports > Statistical Analysis. In the next upcoming versions, this section will be extended with many new features.

Rinke
________________________
Rinke Hoekstra
cyclos project team,
STRO.

jaime

thanks

Post by jaime » Mon Jan 28, 2008 11:03 am

thanks again.

i didnt triedmyself. (neither got enough data to do study cyclos report as it deserve.)

i dont have enough knowledge yet to make a comparasion between thans. but was good to hear that would be feasiable if desireable.

regards,

joshua
Posts: 11
Joined: Tue Mar 25, 2008 9:40 am

Google Analytics Ecommerce API

Post by joshua » Sun May 18, 2008 5:20 pm

integrating the Google Analytics Ecommerce API with Cyclos would be relatively simple and very useful. You could get geographic plots of transactions, and perhaps some very useful information: the geographic dimension to a trading currency.

http://code.google.com/apis/analytics/d ... merce.html

routecisco
Posts: 41
Joined: Wed Nov 17, 2010 7:55 am

Re: google analytics

Post by routecisco » Thu Aug 21, 2014 1:24 am

Does anyone have any experience integrating google analytics into cyclos 4?

admin
Site Admin
Posts: 1413
Joined: Mon Jan 24, 2005 10:31 am

Re: google analytics

Post by admin » Thu Aug 21, 2014 1:33 pm

At this moment Cyclos does not support Google analytics.
We do support meta tags for Search engine optimization (SEO).
The metagags can be set in the configuration: Display - Application description

Post Reply