Search found 249 matches

by rmvanarkel
Wed Jul 01, 2015 7:34 am
Forum: Cyclos 4 mobile
Topic: Mobile POS
Replies: 18
Views: 13435

Re: Mobile POS

More information can be found here:
http://www.cyclos.org/mobile_POS

And in our Wiki:
http://www.cyclos.org/wiki4/index.php/P ... tion_guide

An easy demo site is available here:
https://communities.cyclos.org/nfc
by rmvanarkel
Mon Jun 22, 2015 12:33 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Error card could not be read or is invalid
Replies: 7
Views: 3727

Re: Error card could not be read or is invalid

Probably this is a phone specific problem, we will investigate it together with you. Please, for other forum posters always mention the device you are using and the android version installed.
by rmvanarkel
Fri May 22, 2015 12:12 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: backup db cyclos4
Replies: 4
Views: 2526

Re: backup db cyclos4

Dear Jay,

Unfortunately this is not possible.

Best regards,
by rmvanarkel
Fri May 22, 2015 12:08 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: CYCLOS Community charges and confirguation
Replies: 3
Views: 2052

Re: CYCLOS Community charges and confirguation

Dear Jay, You are in the good forum, however this is a user to user forum as mentioned in the sticky post (The one that says "Please read this before posting"): At this forum community administrators can help each other with questions and exchange experiences about Cyclos. Be aware that th...
by rmvanarkel
Fri May 15, 2015 9:30 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Bug (?) returning user to home login screen
Replies: 9
Views: 5926

Re: Bug (?) returning user to home login screen

Just for documentation purposes, this function is now long available, you can change the setting (currently in line 80) in the cyclos.properties file (<tomcat_home>/webapps/cyclos/WEB-INF/classes/cyclos.properties), add the line:
cyclos.header.remoteAddress = X-Forwarded-For
by rmvanarkel
Mon May 04, 2015 9:21 am
Forum: Scripting & Webservices issues
Topic: Can't connect to webservice
Replies: 3
Views: 4200

Re: Can't connect to webservice

If you try to connect to domain/rest/general you are using the incorrect documentation (the Cyclos 3 documentation). In Cyclos 4 it is:
<domain>/<network>/web-rpc/<xxxService>

That's why I asked you to verify in point 2 of my last answer to see if you where using this documentation.
by rmvanarkel
Tue Apr 21, 2015 8:42 am
Forum: Scripting & Webservices issues
Topic: Can't connect to webservice
Replies: 3
Views: 4200

Re: Can't connect to webservice

To answer you question I have first two questions, can you please check them: 1) What version of Cyclos are you using? 2) I assume you are using Cyclos 4 PRO, are you using the Cyclos 4 PRO documentation (http://www.cyclos.org/documentation > http://documentation.cyclos.org/4.3/cyclos-reference/ch02...
by rmvanarkel
Fri Apr 17, 2015 11:13 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Cyclos 3.x to 4 migration / upgrade
Replies: 4
Views: 4969

Re: Cyclos 3.x to 4 migration / upgrade

Sorry for the late reply ;) But still some people are interested in this topic, so here are some useful insights: - The users can be exported using the export icon on the user search, no images can be exported this way. - The advertisements can be exported using the export icon on the ads search too...
by rmvanarkel
Wed Mar 11, 2015 10:38 am
Forum: Scripting & Webservices issues
Topic: Java Smart Card on PC/SC
Replies: 1
Views: 3523

Re: Java Smart Card on PC/SC

Yes this is possible, but you shouldn't use Cyclos scripting for this. Just create a token for the card and let a local program installed on the computer communicate with Cyclos by webservices. The easiest would be to set the token to e.g. swipe card and just use this token as identification when in...
by rmvanarkel
Fri Jan 30, 2015 12:00 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Payment Request Fees
Replies: 3
Views: 2050

Re: Payment Request Fees

We tested it and for us everything works fine. Are you sure you enabled the transfer fee?
by rmvanarkel
Thu Jan 29, 2015 11:27 am
Forum: Translations
Topic: Communities: Afrikaans version - Users unable to create Ads
Replies: 3
Views: 4640

Re: Communities: Afrikaans version - Users unable to create

Sorry this is a general bug, we are fixing it, it should be working next week (or the week after). If you give the url of the community I can fix it for you manually.
by rmvanarkel
Thu Jan 29, 2015 11:05 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Payment Request Translations
Replies: 6
Views: 2858

Re: Payment Request Translations

Another common mistake is that the language is not selected in the configuration the users use, if this is set correctly let me know, then I will check which key it is for you.
by rmvanarkel
Wed Jan 28, 2015 9:48 am
Forum: Suggestions
Topic: Semipublic/public account overview
Replies: 3
Views: 4606

Re: Semipublic/public account overview

The documentation has been updated but all can still be found under: http://www.cyclos.org/documentation The specific link is now: http://documentation.cyclos.org/4.3/cyclos-reference/ch03.html What we have is the product option "Show account information in profile", but probably you are l...
by rmvanarkel
Tue Jan 27, 2015 9:51 am
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: I can not login as administrator. Urgent.
Replies: 3
Views: 2075

Re: I can not login as administrator. Urgent.

Please we need more information on what exactly you changed, so we can change it back. You created a new password type with exactly the same name as the normal password type, which is very confusing and a bad practice. I reseted the password for the user David because he was registered with the info...