Search found 8 matches

by spurtje
Thu Dec 06, 2018 10:34 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: API-Key
Replies: 0
Views: 1266

API-Key

where do we find our API KEY to use with API calls?
Thanks
by spurtje
Thu Nov 01, 2018 3:22 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Button for pending clients is lost for brokers
Replies: 1
Views: 930

Button for pending clients is lost for brokers

As Network Administrator I can still activate pending members, but the brokers I assigned could always ALSO activate the pending members. Since a very short time, that is not possible anymore. I tried anything, compared the settings with what I had before. Can it be that the new version is the cause...
by spurtje
Thu Jul 26, 2018 9:17 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: lost assigned members
Replies: 0
Views: 1112

lost assigned members

I had 11000 members assigned to one of the accounts of one client who is running these people. Suddenly ALL assigned accounts before July 21 are gone. New once are added but the old ones are not assigned to the account anymore, although they are still in the system. So the account that has these ass...
by spurtje
Thu Mar 30, 2017 11:51 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: delete menu item marketplace or shop
Replies: 0
Views: 1213

delete menu item marketplace or shop

We do not want to use the Marketplace (Shop) button in the menu.
How can you change the name of the fix buttons and how can you hide them?
Thank you
Irene
by spurtje
Mon Mar 21, 2016 7:19 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: System account type suddenly disapeared
Replies: 1
Views: 2371

System account type suddenly disapeared

I was working with a system account type. Paid with it even, and now I cannot find it. In the Debit system account I can PAY to it, but it does not show up in the system account under NWA System. It is not in System accounts in the NWA. It does not show up as possible to transfer from System to debi...
by spurtje
Fri Jan 29, 2016 10:51 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: The requested data could not be found: PaymentTransferType w
Replies: 4
Views: 5346

The requested data could not be found: PaymentTransferType w

I have version 4.5.1 I removed an account type and it IS gone, but now ALL account types are blocked with this information. The requested data could not be found: PaymentTransferType with key 1610853607486529196 I cannot do anything with any of the account types. I also cannot add transfer types. Wh...
by spurtje
Mon Nov 16, 2015 2:49 pm
Forum: Translations
Topic: How can I, in Localization ad more allowed languages
Replies: 1
Views: 5334

How can I, in Localization ad more allowed languages

In Configuration, Localization I have my default language on English. I have in allowed languages three languages. I do not even remember WHY/HOW I have those three, and see that I can unclick them, but I want more. My problem is though that when I go to CONTENT APPLOCATION TRANSLATION, I can transl...
by spurtje
Mon Nov 16, 2015 2:33 pm
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Use own domain instead of cyclos.org
Replies: 3
Views: 3746

Use own domain instead of cyclos.org

Can you please explain how I can change the domain with behind it ------:8080/cyclos/ to my own domain?
Thank you