Search found 5 matches

by josepfpinto
Tue Jun 09, 2015 6:33 pm
Forum: Translations
Topic: HELP - Translation Stopped working!
Replies: 1
Views: 2810

Re: HELP - Translation Stopped working!

I'm not sure how, but the translation is back!
Thanks!
by josepfpinto
Tue Jun 09, 2015 6:32 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Translation stopped working
Replies: 4
Views: 1457

Re: Translation stopped working

I'm not sure how, but the translation is back!
Thanks!
by josepfpinto
Mon Jun 08, 2015 7:32 am
Forum: Translations
Topic: HELP - Translation Stopped working!
Replies: 1
Views: 2810

HELP - Translation Stopped working!

For some time now we had a custom portuguese translation in our site. But last week we received reports that anyone that enters the site sees everything in english again! When I enter as the admin, the same problem occurs, but in the Application Translation area everything seems to be ok - including...
by josepfpinto
Mon Jun 08, 2015 7:28 am
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Translation stopped working
Replies: 4
Views: 1457

Re: Translation stopped working

So, do we have to wait until they fix it?
Or is there a way to make the language translation enable again?
Thank you.
by josepfpinto
Wed Jun 03, 2015 7:16 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Translation stopped working
Replies: 4
Views: 1457

Translation stopped working

For some time now we had a custom portuguese translation in our site. But today we received reports that anyone that enters the site sees everything in english again! When I enter as the admin, the same problem occurs, but in the Application Translation area everything seems to be ok - including the...