Search found 4 matches

by harmony
Fri Jun 05, 2015 5:51 pm
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Cyclos 4.3.2 installation problem
Replies: 3
Views: 3697

Re: Cyclos 4.3.2 installation problem

i have solved the problem, i forgot to install postGIS, infact i overlooked it as not being important but it actually is, i installed postGIS and now my cyclos is working properly
by harmony
Fri Jun 05, 2015 4:28 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Cyclos 4.3.2 installation problem
Replies: 3
Views: 3697

Re: Cyclos 4.3.2 installation problem

ok, i have manage to escape the above error because i installed postgre 9.3 and removed 9.4, but now am getting the error
ERROR: relation "application" does not exist.
please i need help, nobody seems to be answering my questions
am trying to install cyclos locally
by harmony
Tue Jun 02, 2015 8:15 pm
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Cyclos 4.3.2 installation problem
Replies: 3
Views: 3697

Cyclos 4.3.2 installation problem

good day, i followed the installation instruction found on http://documentation.cyclos.org/4.3/cyc ... /ch01.html but i got the error below when trying to start the tomcat server 01-Jun-2015 07:57:10.805 INFO [localhost-startStop-1] org.apache.catalina.core.ApplicationContext.log No Spring WebApplic...
by harmony
Tue Jun 02, 2015 12:07 am
Forum: Installation issues
Topic: Cyclos 4.3.2 installation problem
Replies: 0
Views: 4950

Cyclos 4.3.2 installation problem

good day, i followed the installation instruction found on http://documentation.cyclos.org/4.3/cyclos-reference/ch01.html but i got the error below when trying to start the tomcat server 01-Jun-2015 07:57:10.805 INFO [localhost-startStop-1] org.apache.catalina.core.ApplicationContext.log No Spring W...