Search found 11 matches

by grahamwoodruff
Wed Jan 25, 2017 7:25 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Set Enabled for SMS on User Import
Replies: 1
Views: 454

Set Enabled for SMS on User Import

When we import users into Cyclos the mobile phone number is set to verified=false and Enabled for SMS = false

Does anyone know a way we can set these values to true on import apart from writing an extension point script?

Thanks

- Graham

Using Cyclos 4.7
by grahamwoodruff
Wed Sep 28, 2016 6:56 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: [4.8 API] Unable to filter users with profilefield
Replies: 1
Views: 915

[4.8 API] Unable to filter users with profilefield

I am unable to use the API to filter users using /api/users Filters work with keywords, for example https://test.cyclos.org/sandbox02/api/users?keywords=business1 But not if I use the profileFields option https://test.cyclos.org/sandbox02/api/users?profileFields=username:business1 This will just lis...
by grahamwoodruff
Tue Aug 16, 2016 10:19 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: No user in SMS notification
Replies: 2
Views: 1115

No user in SMS notification

The notification SMS text: MESSAGING.NOTIFICATIONS.sms.PAYMENT.response.successfully Does not display the username in place {1} - or any other field, the default text is Your payment{4} of {2} to {1} has been performed successfully. Your new balance is {3} This is with Cyclos 4.6 Other notifications...
by grahamwoodruff
Mon Jun 27, 2016 8:43 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Forgot Password not working v4.6
Replies: 2
Views: 1302

Forgot Password not working v4.6

Since upgrading to 4.6 I can't get our forgot password feature to work. Reset email is ok but the link causes a "The action you attempted to perform is invalid" error every time. Am I missing something in my configuration, currently have: Configuration - User data - Forgotten passwords retrieval - A...
by grahamwoodruff
Mon Sep 07, 2015 1:48 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Resetting PIN - doesn't
Replies: 0
Views: 2023

Resetting PIN - doesn't

I have a found a bug where resetting the PIN for a user by admin does not work. To reproduce: Log in as an account administrator Select a user Select Manage Passwords Click Reset and send The user will receive and email with a new PIN number, but this PIN number won't work. The original PIN number w...
by grahamwoodruff
Wed Sep 02, 2015 6:00 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Account Administrators not receiving notifications
Replies: 3
Views: 2156

Re: Account Administrators not receiving notifications

Thanks Alexandre, yes it would be useful if we can have this.

The disabled initial status is used by us for when users need approval before being active, so the account administrators would need to be notified that someone needs to be approved.
by grahamwoodruff
Mon Aug 31, 2015 3:26 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Registration activated (when it isn't)
Replies: 4
Views: 2294

Re: Registration activated (when it isn't)

Note this error also occurs if I set the initial user status to be "Access blocked"
by grahamwoodruff
Mon Aug 31, 2015 3:26 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Account Administrators not receiving notifications
Replies: 3
Views: 2156

Re: Account Administrators not receiving notifications

Note this error also occurs if I set the initial user status to be "Access blocked"
by grahamwoodruff
Mon Aug 31, 2015 3:21 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Account Administrators not receiving notifications
Replies: 3
Views: 2156

Account Administrators not receiving notifications

When a new user registers in the "disabled" status the "new registered users" notification is not sent to Account Administrators.

If I change the initial user status to "Active" the administrator gets the notification.
by grahamwoodruff
Mon Aug 31, 2015 3:15 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Registration activated (when it isn't)
Replies: 4
Views: 2294

Re: Registration activated (when it isn't)

Thanks Alexandre. I have now set my users to be automatically active when registering (not ideal but we notify the account administrators when they do) and they are still receiving the email Dear User, Your registration has been activated. You can log in to the system here with user (User) and the p...
by grahamwoodruff
Wed Aug 26, 2015 7:37 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Registration activated (when it isn't)
Replies: 4
Views: 2294

Registration activated (when it isn't)

I have set up a group for registration where the Initial User Status is disabled. When a user registers they get the correct "Pending Activation" email but then immediately get an email with subject "Registration activated" and the body is: Dear User, Your registration has been activated. You can lo...