Search found 10 matches

by speterson
Fri Oct 24, 2014 9:41 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Mobile App not working
Replies: 24
Views: 13483

Re: Mobile App not working

I started up the mobile app again, and now it works! I did not have to re-install it or do anything on the server side. I'm not sure why it decided to work. Thanks for your help.
by speterson
Tue Oct 21, 2014 3:10 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Importing users error ('Headers not found')
Replies: 1
Views: 870

Re: Importing users error ('Headers not found')

I found the answer to this myself. I had assumed the separator for the data upload was a comma ('), but there was a setting in the 'Configuration' for the site called the 'list separator' which was set to a colon (':'). I changed the List Separator and the uploads worked.
by speterson
Mon Oct 20, 2014 3:07 pm
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Mobile App not working
Replies: 24
Views: 13483

Re: Mobile App not working

Thank you -- I should have seen the version problem. As a result of your answer, we switched to Cyclos 4 Communities, set up a custom domain (smarterbarter.com.au), and re-configured on the new location. Now when we call up the Cyclos 4 mobile app, we are able to log in, and reach the home page scre...
by speterson
Mon Oct 20, 2014 12:58 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Importing users error ('Headers not found')
Replies: 1
Views: 870

Importing users error ('Headers not found')

I am having difficult importing a file of users. Every time I try, I get the message, 'Import headers not found. Please check the field separator and the header names in the CSV file'. Here is the file -- which header is not found? "field.businessname","name","email","username","password","mobile.nu...
by speterson
Tue Sep 23, 2014 1:07 pm
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Mobile App not working
Replies: 24
Views: 13483

Re: Mobile App not working

Thanks for looking at this.

The mobile App version is Cyclos 4, version 1.1. The Cyclos version is 4.0.1 according to the web page generated by Cyclos at the website (<meta name="copyright" content="Runs on Cyclos 4.0.1 registered with key 74211-13328-87134-02776">)
by speterson
Tue Sep 23, 2014 11:20 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Mobile App not working
Replies: 24
Views: 13483

Re: Mobile App not working

Thanks for your reply. Below is the result of my post using Postman. I notice it is missing some fields that were included in the demo.cyclos.org response, including, "cyclosVersion". We are hosting this at CyclosHost, so I assumed they are using the latest version, but that may not be a good assump...
by speterson
Fri Sep 19, 2014 11:13 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Mobile App not working
Replies: 24
Views: 13483

Mobile App not working

The Mobile app is not working with our Cyclos PRO installation. When the Android app is installed and the Cyclos location is completed as, 'our.domain.com', all that is displayed is a blank screen with an empty alert box. We are never offered a place to log in. Would you help identify the problem? 1...
by speterson
Tue Jul 08, 2014 4:26 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Sub-networks within a network
Replies: 2
Views: 984

Sub-networks within a network

Does anyone have experience setting up multiple trading regions within a single Cyclos network? My hope is to create a number of trading regions, each with their own mini-exchange, but all using the same business rules and the same currency. The reason for having separate regions is that I only want...
by speterson
Thu Dec 19, 2013 1:01 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Documentation for adding a registration page
Replies: 1
Views: 877

Documentation for adding a registration page

I am unable to find the documentation for adding a registration page. The Cyclos 3 documentation <http://www.cyclos.org/docs/manuals/manual_admin.html> does not seem to apply to C4 (for example, I cannot find a list of 'registration agreements' cited by the Cyclos 3 documentation.) Any pointers to w...
by speterson
Wed Dec 18, 2013 5:21 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Configuring Cyclos 4 for Barter Exchanges
Replies: 2
Views: 1925

Configuring Cyclos 4 for Barter Exchanges

I am using Cyclos to set up a barter exchange and want to implement a very common practice: For any purchase in Trade $, the buyer is automatically charged a % fee in real $. (This fee goes to the exchange). While I was able to set up the currencies, the necessary accounts, the transfer type that al...