Search found 5 matches

by myanesg
Sat Dec 19, 2015 11:29 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Cyclos ADS vs Adblock Plus
Replies: 1
Views: 1672

Cyclos ADS vs Adblock Plus

Hi,

Just to inform that after last update, the ads page is not working if you have Adblock Plus activated.
Take a look at attachment image.

Just in case you didn't notice.
Of course, disabling adblock plus on cyclos page did the trick.

Thanks
by myanesg
Tue Dec 16, 2014 1:31 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Custom menu not working
Replies: 3
Views: 1134

Re: Custom menu not working

Thank you very very much Alexandre, it's working perfect now.

Regards
by myanesg
Mon Dec 15, 2014 5:52 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Custom menu not working
Replies: 3
Views: 1134

Custom menu not working

Hi, Since past week the custom menues isn't working anymore. It simply not load any content until I refresh the browser. After refreshing the browser the content appear but the left menu disappear. (please see attachments) Any ideas about this issue? Community link: https://communities.cyclos.org/te...
by myanesg
Mon Nov 18, 2013 6:34 am
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Clean installation
Replies: 2
Views: 1059

Re: Clean installation

Thank you very much admin,

I'll take a look.
by myanesg
Fri Nov 15, 2013 2:29 pm
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Clean installation
Replies: 2
Views: 1059

Clean installation

Hi, First things first: thank you very much for this software, it's being really helpful for us. We are a local community, we've been testing cyclos for a while and are really happy with it. Now we're planning to buy the extension for the new features but wanted to know if it's possible to clean the...