Search found 913 matches

by alexandre
Tue Sep 15, 2020 10:23 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: few errors with "remoteAddressBlocked"
Replies: 1
Views: 55

Re: few errors with "remoteAddressBlocked"

Hi,

All blocked IP's should be on this table.
Can you test restart your Cyclos and do the same operation again to check the result?
Also can you send what rest operation you r are doing, so we can investigate a bit more.

Regards
by alexandre
Mon Sep 14, 2020 10:11 am
Forum: Cyclos 4 mobile
Topic: Download Mobile App v2.7
Replies: 2
Views: 347

Re: Download Mobile App v2.7

Hi

What Cyclos license do you have?
Regards
by alexandre
Mon Sep 14, 2020 10:07 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Unknown Error - Mobile App
Replies: 6
Views: 1393

Re: Unknown Error - Mobile App

It will be fixed with the release of the mobile app 2.8

regards
by alexandre
Mon Sep 14, 2020 10:05 am
Forum: Cyclos 4 Communities
Topic: Script for automated payment
Replies: 1
Views: 69

Re: Script for automated payment

Hi,

You can use an account fee to pay a monthly amount to this users.

regards
by alexandre
Mon Sep 14, 2020 9:34 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Account locked after attempt to find reset password link
Replies: 1
Views: 34

Re: Account locked after attempt to find reset password link

H,
You should receive an email with a reset instructions.

regards
by alexandre
Thu Sep 03, 2020 12:51 pm
Forum: Cyclos 4 mobile
Topic: Internal error: (TypeError) : Cannot read property 'begin' of null
Replies: 2
Views: 89

Re: Internal error: (TypeError) : Cannot read property 'begin' of null

Hi,

It will be fixed on the next version.
As a workaround check at your cyclos configuration at the display section the property "Default account history period" it happens when are set to all time. Change it to another value and should fix the problem.

Regards
by alexandre
Thu Jul 23, 2020 7:52 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: users-with-balances.csv empty
Replies: 5
Views: 264

Re: users-with-balances.csv empty

Hi,

No problem, today we made the release of version 4.13.1.
It should solve your problems.

Regards
by alexandre
Mon Jul 20, 2020 9:21 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: users-with-balances.csv empty
Replies: 5
Views: 264

Re: users-with-balances.csv empty

Hi,

I sent you a link to a hotfix, check If It works for you.

Regards
by alexandre
Mon Jul 20, 2020 8:21 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: users-with-balances.csv empty
Replies: 5
Views: 264

Re: users-with-balances.csv empty

Hi you até using the communities instance or your pen hosted Cyclos pro? If It is the second option what is your Cyclos version?

Regards
by alexandre
Fri Jul 10, 2020 9:40 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Cyclos 4.13 error for POST /{user}/orders
Replies: 6
Views: 1660

Re: Cyclos 4.13 error for POST /{user}/orders

Ok,

Thanks to inform, we will improve it on the next version.

Regards
by alexandre
Wed Jul 08, 2020 3:52 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Cyclos 4.13 error for POST /{user}/orders
Replies: 6
Views: 1660

Re: Cyclos 4.13 error for POST /{user}/orders

Hi,

There is no support for this operation.
To create a sale the logged user must be the seller.
So you need to execute the api calls authenticated as the seller.

Regards
by alexandre
Wed Jul 08, 2020 3:42 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Strange behavior in language settings
Replies: 4
Views: 936

Re: Strange behavior in language settings

Hi,

Sorry but I cannot reproduce it, when the network has no languages it shows "no options available" at the allowed languages settings.
All global languages are showed for selection on the "default language" setting which is correct.
See attached image.
2020-07-08_15-39.png
2020-07-08_15-39.png (11.53 KiB) Viewed 909 times
regards
by alexandre
Mon Jul 06, 2020 11:27 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Strange behavior in language settings
Replies: 4
Views: 936

Re: Strange behavior in language settings

Hi,

It's no a bug, It was developed this way.
The allowed language list only languages defined in the network level.

regards
by alexandre
Thu Jul 02, 2020 3:07 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Unknown Error - Mobile App
Replies: 6
Views: 1393

Re: Unknown Error - Mobile App

Hi We found a bug that will be fixed on the next version. It's related to the account pre selected filters. Can you check on your cyclos config what is the value for the property: Default account history period. When it is set to all time we have this problem. If you change it to another value you c...
by alexandre
Thu Jul 02, 2020 2:58 pm
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Bug in Mobile App 2.7
Replies: 1
Views: 621

Re: Bug in Mobile App 2.7

Hi,

We found a problem on the zip file of version 2.7.
Please download it again from our license server and this problem should be fixed.

regards