Search found 244 matches

by rmvanarkel
Wed Jul 08, 2020 11:01 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Problem adding custom fields
Replies: 4
Views: 413

Re: Problem adding custom fields

As I said, you don't need to look at the product, but probably at the (group) permissions of the admin viewing the profile fields, he needs to have permission to view this profile fields of other users.
by rmvanarkel
Wed Jul 08, 2020 7:19 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Problem adding custom fields
Replies: 4
Views: 413

Re: Problem adding custom fields

Dear Cyril, Your post is a bit cryptic, so you don't get an error if I understand it correctly: I don't have "notFoundException" And I am not completely sure what you mean with: the fields are not present in customValues after updating a user For now I can only guess, maybe the admin you are trying ...
by rmvanarkel
Mon Jul 06, 2020 11:16 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Can we use different transfer types with different webshop-products? How?
Replies: 2
Views: 29

Re: Can we use different transfer types with different webshop-products? How?

It is only possible to give a Transfer Type priority, then this Transfer Type will be selected. I would recommend using a single transaction type for all these transfers and use a custom field on the transfer to indicate what kind of transfer this is. This can be done using an extension point on the...
by rmvanarkel
Wed Jun 24, 2020 9:12 am
Forum: Translations
Topic: Proof-Reader
Replies: 2
Views: 1278

Re: Proof-Reader

You are being upgraded to a proofreader, thanks for contributing!
by rmvanarkel
Tue Sep 18, 2018 10:34 am
Forum: Scripting & Webservices issues
Topic: Script-changes to userprofile are not visible in profile history
Replies: 5
Views: 1888

Re: Script-changes to userprofile are not visible in profile history

Dear Sandra,

Sorry for the inconvenience, at this moment it is not possible to run this script as guest, we will make sure this works in Cyclos 4.11.

Thanks for your patience!
by rmvanarkel
Fri Jul 20, 2018 9:00 am
Forum: Scripting & Webservices issues
Topic: How Do I Express The "Owner Parameter" As A Guest
Replies: 2
Views: 1202

Re: How Do I Express The "Owner Parameter" As A Guest

Dear Barry, I am not 100% sure if I understand your question. But you can't access account information as guest. The only information you can access as guest is for example advertisement or users if this is allowed in your configuration. Always for example this post can be done as a guest: https://d...
by rmvanarkel
Fri Jan 05, 2018 10:22 am
Forum: Suggestions
Topic: Create currency with decimal places is 9
Replies: 1
Views: 887

Re: Create currency with decimal places is 9

Dear Trustpay,

Let me reply on this issue by email.

Warm regards!
by rmvanarkel
Wed Jan 03, 2018 9:55 am
Forum: Suggestions
Topic: Help update some functions
Replies: 1
Views: 883

Re: Help update some functions

Dear Trustpay,

Let me reply on this issue by email.

Warm regards!
by rmvanarkel
Wed Dec 20, 2017 12:31 pm
Forum: Suggestions
Topic: Boolean fields
Replies: 0
Views: 937

Boolean fields

Dear forum users, In Cyclos 4.9.1 we will do a minor migration for boolean profile fields. In this post you can find some additional information: Before Cyclos 4.9 booleans fields with the value false where only saved when they were actively clicked on. This was not a major problem when searching fo...
by rmvanarkel
Fri Nov 10, 2017 8:22 am
Forum: Installation & Configuration issues
Topic: Return incorrect URL after running API
Replies: 2
Views: 1199

Re: Return incorrect URL after running API

Dear Trustpay, Probably you copied the database from the test instance to the production version when you were ready setting up the system. Is this indeed the case? Hopefully the fix for this is very easy, can you first have a look at your default configuration, so you go system > configurations > O...
by rmvanarkel
Tue Oct 03, 2017 9:35 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Customized mobile logo not working
Replies: 5
Views: 1394

Re: Customized mobile logo not working

Dear Trustpay, Currently there is a bug that when you look at the preview of the logo's as administrator of configuration X you will see the logo not of the configuration you are editing but the logo of configuration X. However this problem is only with the preview. On the mobile the users will see ...
by rmvanarkel
Thu Sep 28, 2017 10:14 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Customized mobile logo not working
Replies: 5
Views: 1394

Re: Customized mobile logo not working

Please check also the following. When you are not logged in yet into the mobile phone you are still a guest. So then it uses the configuration that is used for guest for that url. If this is your main url, it is probably using the logo of your main configuration. So please go to content > logo's > s...
by rmvanarkel
Wed Sep 27, 2017 11:24 am
Forum: Bug - problem reporting
Topic: Translationbug in dutch calendar
Replies: 2
Views: 964

Re: Translationbug in dutch calendar

Thanks Marcel for pointing this out for us, somehow they where switched even in English. We will fix this with the next version!